Köppl bude u Soukupa vydávat titul podobný M&M

pondělí, 25. března 2013, 12:43 Tisk MediaGuru

Část zakladatelů týdeníku Marketing & Media bude u Jaromíra Soukupa vydávat titul MarketingSalesMedia, připomínající M&M.

Vydavatelství Empresa Media v pondělí oznámilo, že na trh přijde s novým titulem, zaměřeným na lidi s rozhodovacími pravomocemi s názvem MarketingSalesMedia. „Nový magazín je určený především pro čtenáře, kteří přicházejí do styku s obchodními aktivitami ve firmách, primárně pro obchodní a marketingová oddělení. Vedení tohoto projektu se ujímá dlouholetý šéfredaktor týdeníku Marketing&Media Daniel Köppl,“ uvedla Empresa v tiskovém oznámení.

„Naším cílem je přinášet informační servis lidem, kteří ve firmách mají na starosti nejen marketing, ale mají i odpovědnost nebo spoluzodpovědnost za prodeje. Ať už jde o segmenty rychloobrátkového zboží, služeb nebo produktů dlouhodobé spotřeby. Jsem rád, že tento titul dostal příležitost ve vydavatelství, které na rozdíl od řady jiných vidí budoucnost tištěných médií optimisticky,“ uvedl Daniel Köppl.

Svým zaměřením tak titul, který se má poprvé objevit na přelomu dubna a května, připomíná týdeník Marketing & Media, který Daniel Köppl před více než třinácti lety spoluzakládal. Do Empresa Media s ním přecházejí i někteří redaktoři, kteří stáli u zrodu M&M, např. Bohuslav Bohuněk, bývalý šéfredaktor měsíčníku Trend marketing, nebo Radana Čechová, šéfredaktorka časopisu Regal.

Vznik nového titulu Empresa Media, která zajišťuje vydávání magazínů Týden, Instinkt, Sedmička, dětského Animáčka nebo mládežnických Popcorn a Top dívky, tak velmi připomíná vznik týdeníku Marketing & Media, kdy právě zmínění redaktoři pod vedením Daniela Köppla odešli z časopisu Strategie a proti němu namířili nový týdeník M&M.

-mav-