Magazín OK! se mění, více se zaměří na české tváře

úterý, 26. března 2013, 15:42 Tisk MediaGuru

Měsíčník zaměřený na celebrity OK! Magazine, který v Česku vychází rok, se v průběhu letošního jara mění.

Licenční OK! Magazine, který u nás vydává IC Media, prochází u příležitosti svého prvního výročí existence na českém trhu změnami. Týkají se zejména zavedení nových rubrik či úprav stávajících – např. rozšíření rubriky zdraví, zavedení módní inspirace podle světových návrhářů či většího zaměření na české tváře nebo na mimořádné kulturní a společenské události.

„Všechny články jsou autorizované, rozhodně nepatříme mezi bulvární tituly,“ říká k profilaci titulu jednatelka a obchodní ředitelka Janette Valentová. K novinkám patří také nové pojetí titulní strany, která má více připomínat módní magazíny a spuštění nového webu v letošním dubnu.

Magazín OK!, zaměřený na svět celebrit, patří ve světě mezi nejprodávanější people magazíny. V Česku titul vychází od roku 2012 jako měsíčník, prodává se za 49 Kč. Distribuovaný je v nákladu 35-40 tisíc výtisků, podle sdělení vydavatele se prodej pohybuje kolem hranice 25 tis. výtisků. Originální britská verze, která se postupně rozšířila do 25 zemí světa, je distribuována jako týdeník. Původně však také začínala na měsíční bázi. Jejím vydavatelem je společnost Northern & Shell.

-mav-