Atmedia mění obchodní politiku

pondělí, 15. dubna 2013, 07:25 TV MediaGuru

Atmedia zařazuje hudební TV Šlágr do svých balíčků a přizpůsobuje tomu obchodní politiku. Balíčky variuje pro 15+ i pro 15-54.

Mediální zastupitelství Atmedia mění na základě spolupráce se společností TRV, která obchodně zastupuje celoplošnou stanici Šlágr TV, svoji nabídku prodejních balíčků. Obchodní politika se tím mění a přibližuje se k širšímu portfoliu diváckých skupin.

Prakticky se to projeví tak, že od 1. května přijde Atmedia s variantami prodejních balíčků nejen pro zadavatele nakupující na cílovou skupinu diváků 15-54 let, ale také s variantami balíčků pro zadavatelé nakupující na diváky ve věku 15+. Jednotlivé prodejní balíčky jsou tvořeny stanicemi, které umožňují dosáhnout požadované afinity v uvedených cílových skupinách.

Například balíček Atchoice, do kterého je začleněno až 12 stanic, je ve variantě pro skupinu 15+ tvořen TV Šlágr a výběrem minimálně dalších pěti stanic v ceně 10 050 Kč a ve variantě 15-54 stanicí Óčko a výběrem dalších minimálně TV stanic v ceně 11 150 Kč.

Podrobný přehled balíčků včetně cen (kliknutím zvětšíte)

-mav-