Mafra nasadila teaserový spot pro Mobil.cz

pátek, 10. května 2013, 17:44 Internet & Mobil MediaGuru

Ještě před svou pondělní tiskovou konferencí oznámila mediální skupina Mafra, že 13. května vstoupí na trh mobilních virtuálních operátorů.

Mediální skupina Mafra rozšiřuje své aktivity a od 13. května 2013 spouští virtuálního operátora Mobil.cz. Služby bude nabízet v režimu Branded Reseller s využitím sítě T-Mobile Czech Republic, oznámila v pátek odpoledne ještě před svoji pondělní tiskovou konferencí. Minuta volání do všech sítí stojí 2,50 Kč a SMS 1,50 Kč.

Mobil.cz přichází s připojením k mobilnímu internetu zdarma s limitem FUP ve výši 200 MB platným 30 dní od první aktivace nebo každého dobití. Po vyčerpání tohoto limitu se rychlost připojení sníží, uživatelé ale neplatí žádné další poplatky a mohou internet dále využívat, byť s nižší rychlostí. Do zmíněného datového limitu se navíc nezapočítávají servery rodiny iDnes.cz. S každým dobitím se limit obnoví. Uživatel má tedy k dispozici pro připojení plnou rychlostí dalších 200 MB po 30 dní. Celou dobitou částku ale může využít pro volání či posílání zpráv.

Základní kredit ve výši 200 korun, který zákazník získá na kartě, vystačí například na 80 minut volání do kterékoli české pevné i mobilní sítě nebo na odeslání 133 SMS.

Na internetu a v televizi se už objevil teaserový spot, kterým Mafra na svou novou službu upozorňuje.

Název služby Mobil.cz je odvozen od internetového serveru skupiny, který vlastní. Mobil.cz bude po Blesk Mobilu druhým virtuálním operátorem v Česku.

 

-mav-