Mattoni se chce významně spojit s novým seriálem ČT

středa, 17. července 2013, 16:30 TV MediaGuru

Připravovaný seriál ČT Prodavač vody chce Mattoni podpořit objemným product placementem.

Značka Mattoni z portfolia společnosti Karlovarské minerální vody (KMV) chce participovat na novém seriálu České televize Prodavač vody.

Jak na středečním zasedání Rady ČT uvedl na dotaz radního Radka Mezulánika generální ředitel ČT Petr Dvořák, televize v současné chvíli zjišťuje finální možnosti výroby nového seriálu. Předběžný zájem participovat na seriálu přitom vyjádřila společnost Karlovarské minerální vody, která podle Dvořáka chce do projektu vstoupit „významným finančním plněním“, a to formou komerční prezentace – konkrétně product placementu. O jakou částku se jedná, generální ředitel neupřesnil.

„Naše dohoda zní tak, že obsahová stránka je plně v kompetenci České televize. Seriál mapuje českou historii okolo Karlových Varů, se kterými je značka Mattoni spjata. Není to o podpoře produktu, chtějí se spojit se značkou Mattoni formou product placementu. To bude jednoznačně definováno, že se jedná o product placement,“ řekl radním Dvořák.

Nejde přitom o první spolupráci společnosti Karlovarské minerální vody a České televize. KMV v květnu participovala na outdoorové kampani k 60. výročí televizního vysílání.

-mav-