ANO ukázalo novou kampaň a její tváře

pátek, 02. srpna 2013, 11:06 Reklama MediaGuru

Martin Stropnický, Martin Komárek, Jiří Zlatuška a Jaroslav Faltýnek jsou novými tvářemi sdružení ANO.

Slogan v logu politického hnutí ANO doznalo po příchodu Petra Topinky mírné obměny. Místo ANO, jsme s Vámi se slogan poupravil na ANO, bude líp.

Politické sdružení Andreje Babiše dnes novinářům představilo své hlavní tváře a podobu billboardové kampaně, která se od konce července objevuje po celé republice, jde celkem o 700 billboardů. Na podzim má pak přijít další varianta kampaně a představení nových tváří.

Kampaň je postavena na čtyřech hlavních tématech, která mají odrážet postoj a kvality sdružení a jeho kandidátů. Na billboardech se vedle Andreje Babiše objevují hlavní tváře kampaně: Martin Komárek, prof. Jiří Zlatuška, Martin Stropnický a Jaroslav Faltýnek.

„Dospěl jsem k tomu, že je nutné věci změnit na tradičním politickém kolbišti s mandátem od voličů,“ zdůvodnil svůj vstup do politiky prof. Jiří Zlatuška.

Bývalý novinář, komentátor MF Dnes, Martin Komárek zmínil, že hnutí Ano a Andreje Babiše kritizoval ve svých komentářích stejně jako jiné politické strany. „Postupně jsem došel k tomu, že současné strany jsou nereformovatelné a nemají ani lidský, ani ideový potenciál,“ vysvětlil.

Podle Martina Stropnického je v Česku mnoho kvalitních lidí, kteří nejsou vidět. „Snažím se vyvarovat velkých slov. Nepotřebuju to, ale nechci si nikdy vyčítat, že jsem nic neudělal pro to, aby se tato země pohnula,“ řekl.

-mav-