Prima rebranduje Love, mění se na fialovou

čtvrtek, 01. srpna 2013, 12:07 TV MediaGuru

Logo kanálu Prima Love se mění z růžové na fialovou. Úprava je součástí změny zaměření kanálu.

Provozovatel ženského kanálu Prima Love se rozhodl pro změnu kanálu a mírný posun jeho zaměření. Součástí změn je i nová podoba loga, která opouští dosavadní růžovou. Nově tak bude Prima Love ve fialovém provedení. „Je to posun k unisexové fialové,“ řekl na tiskové konferenci programový ředitel Petr Vladyka.

Podle jeho vyjádření Prima zároveň připravuje nový grafický obal stanice a vyzývá diváky k tomu, aby se na návrzích nového kanálu Prima Love podíleli.

Na Prima Love se každý den ve vysílání objeví reality show Vyvolení, která je jedním z hlavních pořadů Primy pro letošní podzim. Kdy Vyvolení odstartují, však zatím Prima neupřesnila.

Kanál bude také na podzim vysílat pořady, které se sem přesouvají z hlavního kanálu Primy. Konkrétně jde o seriály Sběratelé kostí, Castle na zabití či nový seriál Sherlock Holmes jak prosté.

Stěžejním vysílacím dne pro Prima Love zůstává pondělí. Nadále bude pokračovat show Božské dorty od Markéty, seriály Sex ve městě, Muži na stromech nebo Gigolové, z Prima Cool se přesouvá Vítej doma!

-mav-