Prima vrací Partičku, nasazuje sitcom a Pohlreicha

pátek, 11. října 2013, 12:45 TV MediaGuru

Změny v programové nabídce televize Prima se týkají především úterních a středečních večerů.

Televize Prima upravuje své podzimní programové schéma. Do úterního večera (od 29. října, 21:35) nově nasazuje  česko-slovenský sitcom Drahá tchýně. Příběh se odehrává kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchýně z Prahy. „Tchýně se stává postrachem celé rodiny. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života,“ popisuje pořad Prima. V hlavních rolích se představí Jana Švandová, Peter Marcin, Sabina Laurinová, Marián Labuda, Roman Mrázik a Dominika Richterová.

Poté se v úterý večer vrátí na hlavní kanál skupiny Partička. Ta je v průběhu letošního podzimu vysílána na Prima Cool. „Partičku jsme se rozhodli vrátit na Primu na přání diváků. Věřím, že na Primu Partička přivede i fanoušky, které získala na Coolu,“ říká Roman Mrázek, šéf programu kanálů skupiny Prima.

V pořadí třetí změnou podzimního schématu je středeční nasazení dalšího pořadu se Zdeňkem Pohlreichem – Už dost šéfe. „ Divácká poptávka po pořadech s ním je stále velmi silná. Proto jsme se rozhodli nasadit ještě na podzim kromě Česko vaří s Pohlreichem živě i další, dá se říci osvědčený, formát s ním,“ vysvětluje Roman Mrázek.

Jak už jsme dříve informovali, pořad Česko vaří s Pohlreichem živě se poprvé objeví v sobotu 19. října.

-mav-