T-Mobile představil novou značku Kaktus

čtvrtek, 03. října 2013, 12:51 Reklama MediaGuru

Společnost T-Mobile uvede 8. října novou značku Kaktus, se kterou cílí na mladé zákazníky.

Mobilní operátor T-Mobile představil ve čtvrtek svou novou značku Kaktus, kterou se chce výrazně zaměřit na mladé zákazníky ve věku od 15 do 30 let. Značka Kaktus bude na trh uvedena 8. října a bude charakterizována tím, že si její zákazníci budou moci vybrat služby, které chtějí. Nová značka vzešla z interního nápadu zaměstnanců T-Mobile.

Kaktus bude bez závazku, nabídne devět kombinovatelných balíčků s minutami volání, SMS a daty. Jeho předplacenou kartu bude možné koupit přes internetovou stránku www.mujkaktus.cz, v maloobchodních prodejnách novin nebo ve značkových prodejnách T-Mobile v Centru Černý Most v Praze a Galerii Vaňkovka v Brně. V nabídce bude i Facebook zdarma. Zákazníci si své služby budou spravovat sami na internetu či přes mobilní aplikaci. Nová značka nebude mít vlastní infolinku, zákaznická podpora bude dostupná Facebooku.

Image značky Kaktus by měla být drzá, sebevědomá, a zároveň empatická. „Nechceme si na nic hrát,“ popsal značku Michal Podlucký, manažer projektu Kaktus. Název Kaktus byl vybrán kvůli nenáročnosti této rostliny, která tak přímo vyjadřuje jednoduchost ovládání. Od charakteristických trnů kaktusu se odvozuje i slogan značky: „Prostě bodne.“ Barvy značky budou žlutá, zelená a černá.

Slogan značky Kaktus

Uvedení nové značky podpoří od 8. října do konce listopadu nadlinková kampaň, která poběží zejména na internetu, v tisku, outdooru a televizi, kde budou čistě animované spoty k vidění na stanicích skupiny Nova i Prima.

Pod přípravou značky i kampaně je podepsána agentura Saatchi & Saatchi.

Aktualizováno: oproti původní verzi byl přidán televizní spot.

-kch-