TV JOJ mění strukturu, angažuje Vladimíra Mužíka

pondělí, 04. listopadu 2013, 11:36 Lidé, TV MediaGuru

Do vedení nových médií slovenské TV JOJ nastupuje Vladimír Mužík, dřívější šéf zpravodajství TV Nova.

Druhá nejsledovanější slovenská televize TV JOJ mění od pondělí 4. listopadu svou organizační strukturu. Do vedení televize nastupuje Vladimír Mužík, dřívější šéfredaktor zpravodajství TV Nova. Stává se ředitelem Nových médií.

Televize uvedla, že úsek obchodu a nových médií byl začleněný pod finanční úsek. Jeho dosavadní šéf Ondřej Jurčovák má nadále pracovat na pozici provozního ředitele webových služeb TV JOJ.

TV JOJ zároveň vytvořila novou pozici výkonného ředitele pro obchodní strategii, která má být obsazená v krátké době. Ze své pozice ředitelky úseku marketingu, PR a analýz byla odvolaná Ivana Semjanová, úsek má dočasně vést současná programová manažerka Jana Hegedusová.

Nově se pak sloučily úseky vlastní tvorby a vývoje formátů. Ředitelkou nově vytvořeného úseku vlastní tvorby zůstává Slávka Adamíková, post šéfdramaturga pro komediální seriály a sitcomy a jejich vývoj je obsazen Ivanem Huljakem.

Vladimír Mužík stál v čele zpravodajství TV Nova od loňského února do letošního srpna. Předtím v televizi zastával post ředitele PR a komunikace. Za jeho vedení se sledovanost Televizních novin stabilizovala, největší změnou bylo protažení stopáže na více jak 50 minut a s tím posunutí začátku hlavních večerních pořadů TV Nova na 20:30. Mužík už na Slovensku působil, a to v době, kdy byl šéfredaktorem bulvárního deníku Nový čas, který patří do skupiny Ringier Axel Springer.

-mav-