Digizone.cz: Železný skončil ve vedení TV Barrandov

čtvrtek, 13. března 2014, 11:05 Lidé, TV MediaGuru

Generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný má po pěti měsících odejít ze své funkce.

Stávající generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný skončil podle informací serveru Digizone.cz ve své funkci. Odejít měla i programová ředitelka Markéta Zahradníková. Odvolal je majitel televize Jaromír Soukup. Televize zatím informaci nepotvrdila.

„Vzhledem k tomu, že Televize Barrandov nevydává tiskovou zprávu, k žádným událostem v Televizi Barrandov v tuto chvíli nedochází," uvedla mluvčí televize Petra Hrušová. Podle informací Mladé fronty Dnes se Železný se Soukupem domluvil na tom, že odchod z pozice generálního ředitele oznámí v příštím týdnu.

Železný přišel do TV Barrandov teprve loni v listopadu. Měl nastartovat televizi k vyššímu podílu na sledovanosti. Hlavní změny začal zavádět od letošního března. Za cíl si v tomto měsíci stanovil 5% podíl na sledovanosti. Podle průběžných výsledků se však TV Barrandov pravděpodobně v březnu tohoto výsledku docílit nepodaří.

Pravděpodobně tak jde o další změnu ve vedení TV Barrandov. Ta už vyměnila ředitele čtyřikrát od doby, kdy televizi převzal Jaromír Soukup.

-mav-, -čtk-