Magazín Dáma čelí dezinformaci, bude se bránit

pondělí, 28. dubna 2014, 13:09 Tisk MediaGuru

Vydavatelství časopisu, firma Watch Star Media, se ohradila proti zavádějícím informacím.

Vydavatel magazínu Dáma, společnost Watch Star Media, se ohradila proti informacím, které se šíří po tiskovém trhu a jsou předkládány obchodním partnerům. Týkají se avizované změny majitele a změny názvu magazínu. Tyto informace označil vydavatel za nepravdivé.

„Magazín Dáma patří do portfolia vydavatelství Watch Star Media, jehož jednatelkou je PhDr. Jana Sirotová. Vydavatelství  je vlastníkem ochranné známky názvu časopisu Dáma v Česku a na Slovensku, proto bez jeho vědomí nelze časopis převádět ani jakkoli měnit jeho název ani použít podobný,“ uvedla vydavatelka v prohlášení.

Zdůraznila, že žádné změny časopisu Dáma se nechystají, zejména pak podle jejích slov nedochází ke změně majitele, neprobíhá žádný převod, časopis  nemění svůj název a nemá nic společného s  připravovaným titulem autorky sdělení.

Ta původně informovala, že časopis bude mít nového majitele, nový název a dojde ke změnám v edičním plánu.

„Proti autorce tohoto nepravdivého sdělení podnikneme prostřednictvím našeho právního zástupce příslušné právní kroky,“ uvedla Sirotová.

Čtvrtletník Dáma vychází na českém trhu přes dvacet let. V současnosti je jeho vydavatelem společnost Watch Star Media, vlastněná rodinou Sirotových.

-mav-