Burda a Impression Media ukončily spolupráci

pondělí, 16. června 2014, 07:09 Internet & Mobil MediaGuru

Po půl roce končí spolupráce Burdy a Impression Media v oblasti prodeje internetové reklamy.

Internetové mediazastupitelství Impression Media ze skupiny Media Bohemia a online divize Burda Media 2000 se dohodly na ukončení spolupráce. Obchodní spolupráce v prodeji bannerové inzerce na webech Burda Media 2000 skončí k 30.6.2014.

„Již na začátku spolupráce jsme si řekli, že si v polovině roku potvrdíme plány na spolupráci do konce roku 2014. Tato doba nastala, a v současné chvíli vidíme ukončení spolupráce jako optimální řešení. Dohoda je uzavřena na přátelské bázi,“ uvedl ředitel Burda Media 2000 Lukáš Polák.

Burda Media 2000 se svou divizí Burda Digital vybrala mediální zastupitelství Impression Media pro prodej inzertního prostoru na serverech např. Elle, Marianne, Apetit online, Maxim, Hrej, Chip či Marie Claire od 1.11. 2013. Burda Digital si ponechala jen prodej on-line prostor svých webů na speciální marketingové projekty.

Celkový zásah internetových serverů Burda Digital dosahuje cca 0,5 mil. reálných uživatelů měsíčně. Podle dubnových výsledků výzkumu NetMonitor dosáhla průměrná měsíční návštěvnost webů zastupovaných Impression Media 3,9 mil. RU (návštěvnost celkem).

-mav-