Kofola uvedla letní spot, koncept nemění

úterý, 08. července 2014, 10:44 Reklama MediaGuru

V duchu svého sloganu: „Když ji miluješ, není co řešit“ uvedla Kofola novou podobu televizního spotu.

Od konce června běží v televizi nový reklamní spot značky Kofola s názvem Pouť. Kofola tak pokračuje ve své tradici zamilovaných spotů, které reflektují slogan značky: „Když ji miluješ, není co řešit“. Aktuální spot, jenž hlásá, že „láska nepotřebuje důkazy“, je vysílán na stanicích skupiny Nova, Prima a Atmedia.

Tentokrát je pod tvorbou spotu podepsán freelancer Petr Hanousek, který se již na několika reklamách pro Kofolu v minulosti podílel. Režie se ujala Jasmína Blaževič. Produkci zajistila společnost Bistro Films.

Z historie zamilovaných spotů značky Kofola

Reklamní spoty o lásce, zejména té nepodmíněné, mají u Kofoly svou tradici již od roku 2001. Od té doby byla připravena celá série spotů se zamilovanou tematikou. V loňském roce nasadila Kofola spot od agentury Saatchi&Saatchi se sloganem: „Když slova nestačí, pomůže láska“.

V roce 2011 byla uvedena zamilovaným spotem Kofola Bylinková, která svým vyobrazením milostného vztahu učitelky a jejího žáka vyvolala řadu negativních reakcí v České republice i na Slovensku. Kampaň vytvořila agentura Kaspen/Jung von Matt.

Známý je také spot z nudistické pláže nebo spot s názvem Láska není žádná věda.

-kch-