Seriál Ulice zahájí na TV Nova už 18. srpna

úterý, 29. července 2014, 07:30 TV MediaGuru

Televize Nova urychlí nástup denního seriálu Ulice, objeví se už po polovině srpna.

Premiérové díly denního seriálu Ulice se na obrazovkách televize Nova objeví už od pondělí 18. srpna. Nova na pondělní tiskové konferenci k podzimnímu schématu potvrdila nasazení svého klíčového seriálu pro podvečerní vysílání už po polovině srpna.

Nova v oficiálním oznámení o podzimním vysílání uvedla, že dřívější start seriálu Ulice je jednou z horkých novinek letošního podzimu. Nova zařazuje Ulici do vysílání každý všední den od 18:30. Tento vysílací čas bude platit i pro letošní podzim.

Ulice vstoupí podzimním vysíláním do své desáté sezóny. V premiérových dílech se objeví některé nové tváře, mezi nimi například Hana Holišová, Václav Kopta, Matouš Ruml nebo Tomáš Měcháček.

Své stěžejní seriály Nova přes léto stahuje, Ulici v podvečerním vysílání nahrazuje v letošním létě repríza seriálu Pojišťovna štěstí. Její výsledky jsou však spíše podprůměrné, což může být důvodem, proč Nova urychluje návrat Ulice do vysílání. Denní seriál je pro ní důležitý v čase před hlavním vysíláním (access prime-time).

V podzimním vysílání bude Nova sázet především právě na svou původní tvorbu. Vedle Ulice nabídne původní seriály Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z Počátků dvakrát týdně a novou řadu detektivního seriálu Kriminálka Anděl jednou týdně. „Z výsledků první poloviny letošního roku je zřejmé, že diváci oceňují naši vlastní produkci, v čele s Televizními novinami a oblíbenými seriály,“ zdůvodnil generální ředitel Novy Christoph Mainusch.

Další informace o podzimním vysílání Novy najdete zde.

-mav-