Mafra spojí obchod pro print a digitál, v čele Jiří Otevřel

úterý, 14. října 2014, 11:00 Internet & Mobil, Lidé, Tisk MediaGuru

Mediální skupina Mafra připravuje jednotnou obchodní politiku pro printové a digitální tituly.

Mafra sloučí doposud oddělené obchodní týmy pro printovou a digitální inzerci do jednoho oddělení od 1. listopadu. Vedením nového obchodního oddělení byl pověřený stávající obchodní ředitel Mafra Digital Jiří Otevřel. Mediální skupina v úterý potvrdila odchod Romana Stolejdy, který vedl od letošního jara printový obchod. Ze skupiny odchází po vzájemné dohodě k 31. říjnu 2014.

Podle předsedy představenstva Štěpána Košíka chce Mafra tímto krokem nabídnout obchodním partnerům a přímým klientům propojení obchodních nabídek v jednotlivých mediatypech.

„Počítáme s tím, že mediálním agenturám i klíčovým klientům nabídneme příznivé podmínky na kombinaci našich produktů, neméně významným benefitem pro naše partnery bude i možnost reagovat na jejich požadavky rychle a efektivně z jednoho místa,“ dodal ředitel obchodního oddělení Mafra Jiří Otevřel.

Jiří Otevřel
Jiří Otevřel

Vedení dílčích obchodních týmů zůstává beze změn. Oddělení klíčových account manažerů povede Jiří Peták, oddělení regionální inzerce Karel Drbal, oddělení gratis titulů Miroslav Mareš, oddělení magazínů Michaela Hromádková a obchodní internetové týmy Karel Vizinger.

-mav-