Kriminálka a Vinaři skončí stejně, Ulice až 26.12.

středa, 26. listopadu 2014, 13:40 TV MediaGuru

Některé komerční seriály zmizí už na začátku prosince, televize nasadí předvánoční schéma.

Televize Prima stáhne své klíčové televizní seriály nejpozději v prvním prosincovém týdnu. Jak vyplývá z programových plánů televize na prosinec, seriál Svatby v Benátkách se naposledy divákům v letošním roce představí ve čtvrtek 27. listopadu. O týden déle ponechá Prima svůj hlavní seriál pro pondělí a středu Cesty domů. Závěrečný díl podzimní série nabídne ve středu 3. prosince. Místo pravidelných seriálů se ve vysílání Primy objeví filmy a komedie.

Konkurenční Nova ponechá své seriály o něco déle. Nejsledovanější seriál současnosti Ordinace v růžové zahradě půjde až do 18. prosince. Nova tak pravděpodobně stáhne období zimní přestávky před nasazením jarních dílů na co nejkratší část. Seriál Doktoři z Počátků, vysílaný v pondělí a ve středu, se v letošním roce naposledy odvysílá v pondělí 8. prosince.

Nejdéle ve vysílání vydrží denní seriály Ulice (Nova), a to dokonce až do 26. prosince a Prostřeno (Prima) do pátku 19. prosince.

Nedělní seriálový souboj Kriminálky Anděl (Nova) a Vinařů (Prima) skončí stejně – v neděli 14. prosince, kdy oba seriály nabídnou své závěrečné díly.

Přehled posledního vysílání pořadů TV Nova před zimní přestávkou

TV Nova poslední vysílání 2014
Doktoři z Počátků pondělí 8.12.
Kriminálka Anděl neděle 14.12
Ordinace v růžové zahradě 2 čtvrtek 18.12.
U Haliny v kuchyni sobota 20.12.
Ulice pátek 26.12.

Přehled posledního vysílání pořadů TV Prima před zimní přestávkou

TV Prima poslední vysílání 2014
Cesty domů středa 3.12
Svatby v Benátkách čtvrtek 27.11.
Vinaři neděle 14.12.
Prostřeno pátek 19.12.

-mav-