Stolejda povede agentury Face Up a Comunica

středa, 12. listopadu 2014, 07:39 Outdoor, Lidé MediaGuru

Z tištěných médií se Roman Stolejda přesouvá do prostředí indooru a komunikačních agentur.

Bývalý obchodní ředitel pro tiskové tituly mediální skupiny Mafra Roman Stolejda nastoupí v příštím týdnu do nové pozice. Od 18. listopadu se ujme řízení komunikačních agentur Face Up (indoorová reklama) a Comunica (komunikační agentura).

Stolejda nastoupí na post generálního ředitele s cílem posílit obchodní potenciál. Propojení obou společností má přinést větší důraz na klientské zaměření. Cílem by mělo být posílení obchodu a vytvoření dalších příležitostí pro prodej, klientům chce pak poskytovat možnosti full servisové agentury.

„Prvotním cílem je využít z obou společností to nejlepší. Jsem přesvědčen, že můžeme výrazně posílit v obchodních aktivitách. V agenturní činnosti se budeme zaměřovat na nově se rozvíjející trendy. Našim zákazníkům se budeme snažit přinášet kompletní zázemí komunikační agentury," popsal pro MediaGuru.cz Stolejda.

Roman Stolejda se dosud pohyboval zejména na trhu tištěných titulů v oblasti regionálního prodeje. Sedm let pracoval ve vydavatelství Vltava-Labe-Press (2001-2008), poté čtyři roky (2008-2012) z pozice CEO vedl společnost Mladá fronta Sedmička, která vydávala regionální týdeníky Sedmička. V mediální skupině Mafra se zaměřil i na národní prodej.

-mav-