Pátý titul Dotyku vyjde v půli roku, bude o zdraví

úterý, 23. prosince 2014, 07:30 Internet & Mobil MediaGuru

Portfolio Tablet Media se v příštím roce rozšíří o další nový tabletový magazín.

Pátý tabletový magazín společnosti Tablet Media, která je vydavatelem magazínu Dotyk, vyjde v první polovině roku 2015 a tematicky se zaměří na zdraví. V rozhovoru pro MediaGuru.cz to uvedla Eva Hanáková, šéfredaktorka a ředitelka redakcí společnosti Tablet Media.

Tablet Media tak i v příštím roce naváže na letošní aktivitu, kdy v průběhu jednoho měsíce uvedla na trh tři nové tabletové tituly, které doplnily vlajkový společenský týdeník Dotyk. Záběr se na podzim rozšířil o byznysový týdeník Dotyk Byznys a lifestylové měsíčníky Bydlení a Royal.

Nejstarší týdeník Dotyk registruje v současnosti podle Evy Hanákové 15 tisíc stažení týdně, týdeník Byznys 7 tisíc stažení a lifestylové měsíčníky 6 tisíc stažení. Nový měsíčník o zdraví má doplnit oba lifestylové měsíčníky. Nabídka Tablet Media je tak tvořena dvěma komplementárními týdeníky a lifestylovými magazíny s delší než týdenní periodicitou.

Dotyk se chce v příštím roce mj. zaměřit na rozšiřování své čtenářské základny, zlepšování nabídky v podobě optimalizace týdeníku Dotyk pro čtení v chytrých telefonech a rozšiřování značek magazínů na internetu. Za tímto účelem mají na začátku roku vzniknout vlastní webové stránky pro tituly vydavatelství, které budou přinášet obsah magazínů a odkazovat na články v nich.

Celý rozhovor s Evou Hanákovou připravujeme.

-mav-