Marketing Heinekenu nově vede Petr Havlíček

čtvrtek, 08. ledna 2015, 15:05 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Od 1. ledna letošního roku vede marketing společnosti Heineken Česká republika Petr Havlíček. Ve své pozici nahrazuje Jiřího Rákosníka, který se přesouvá do centrály v Amsterdamu, kde bude od 19. ledna zastávat post Global Marketing Manager Cider. 

Petr Havlíček přichází do Heinekenu z Imperial Tobacco CR & SR, kde působil od roku 2004, a to na různých pozicích v marketingu, od Business Intelligence po Brand Management. Od roku 2008 vykonával funkci marketingového manažera pro Česko, v roce 2013 rozšířil svou zodpovědnost i o slovenský trh. V roce 2012 byl vybrán do mezinárodního týmu, a podílel se tak na přípravě vstupu Imperial Tobacco Group na japonský trh. Mimo jiné je také externím odborným poradcem vydavatelství Slovart pro lokalizaci publikací z oblasti marketingu.

Petr Havlíček - nový ředitel marketingu společnosti Heineken ČR
Petr Havlíček - nový ředitel marketingu společnosti Heineken ČR

Spolu s tím se mění ve společnosti i lidé na pozicích ředitele financí a logistiky. Ředitelem financí se stal Jiří Špalek, který ve firmě působí od roku 2008. Na pozici ředitele logistiky přišel na konci loňského roku Aleš Zachoval ze společnosti Procter & Gamble.

-kch-