Czech News Center si registruje Aha! pro ženy

čtvrtek, 26. února 2015, 09:59 Tisk MediaGuru

Vydavatel deníku Blesk uvažuje o rozšíření značky Aha! do ženského segmentu.

Vydavatel deníků Blesk, Aha! a Sport, společnost Czech News Center (CNC), zvažuje rozšířit svoji značku Aha! na další tiskový titul. U Úřadu průmyslového vlastnictví si požádala o registraci značky Aha! pro ženy. Šlo by tak o další titul určený pro cílovou skupinu žen.

Czech News Center už v ženském segmentu využívá podobné extenze – pod značkou Blesk vychází týdeník Blesk pro ženy, který je podle dat výzkumu čtenosti Media projekt za loňský rok nejčtenějším titulem v kategorii časopisů pro ženy. Značku Blesk pak vydavatel využívá pro další své tituly (Blesk Zdraví, Blesk Hobby, Blesk Křížovky, Blesk Vaše recepty).

Bulvární deník Aha! doplňuje vedle klíčového novinového produktu nedělník Nedělní Aha!, měsíčník Aha! Křížovky a čtrnáctideník Nedělní Aha! Křížovky.

Vše tak nasvědčuje tomu, že Czech News Center, spoluvlastněný Danielem Křetínským a Patrikem Tkáčem, zamýšlí posílit na trhu ženských titulů. Už v průběhu letošního února začlenila do svého portfolia nadnárodní glossy magazín OK!.

-mav-