ForMen chce obsadit segment pánského stylu

pátek, 03. dubna 2015, 15:39 Tisk MediaGuru

Pánská módní bible vychází jako speciál magazínu ForMen, v prodeji je od pátku.

Časopis ForMen dává do prodeje v pátek 3. dubna speciální dubnové vydání magazínu ForMen Fashion Bible pro muže. Šéfredaktor Jan Müller ji ve svém editorialu označuje za první svého druhu v Česku. „Poprvé mají čeští muži (a jejich partnerky) možnost seznámit se s podrobným manuálem moderního pánského oblékání,“ konstatuje.

Speciál vychází jako samostatně prodejný v rozsahu 200 stran ve formátu A4. „Segment pánského stylu se začíná v Česku probouzet a toho chceme využít. Naší ambicí je být jedničkou v tomto segmentu. Muži v Česku zatím příliš neví, jak se mají oblékat, přicházíme s osvětou,“ vysvětluje Müller. Vydání pánské módní bible má být dalším krokem za tímto cílem. Podle jeho slov mají ze světových magazínů tento segment obsazený časopis GQ (v Česku nevychází) a Esquire (u nás vydává Bauer Media), který i v Česku doplňuje své vydání módními speciály pro muže.

Fashion Bible pro muzepng

Obsahově se vydání Fashion Bible zabývá aktuálními trendy pro tento rok, ale ještě více podstatou mužského oblékání. Obsah pro módní bibli připravil především Tomáš Otta, který je autorem manuálu pánského oblékání. „Je to hlavně jeho zásluha, že se ForMen soustředí v posledním roce hodně na pánský styl,“ dodává Müller.

Speciál vychází ve zvýšeném nákladu a za zvýšenou cenu o 30 Kč oproti standardu (tj. prodává se za 99 Kč). Podporována je billboardovou kampaní a kampaní na Evropě 2. Tvář rádia Leoš Mareš se objevuje na titulní straně ForMen Fashion Bible pro muže.

Součástí módní bible je i výzkum od společnosti STEM/MARK o vztahu českých mužů (a jejich partnerek) k oblékání. Přináší informace o tom, kolik korun investují muži s měsíčním příjmem nad 40 tis. Kč do oblékání, jaké preferují značky a kdo ovlivňuje jejich nakupování.

Podívejte se na výsledky výzkum pánského stylu: Výzkum_Muži a pánský styl

Vyzkum_pansky styl

-mav-