iDnes.cz chystá TV studio k hokejovému mistrovství

středa, 29. dubna 2015, 20:37 Internet & Mobil MediaGuru

Letošní online speciál k hokejovému mistrovství rozšíří iDnes.cz o televizní studio.

Mediální skupina Mafra získala sublicenci pro natáčení v zákulisí hokejového mistrovství světa. Uvedla, že získala tato práva jako jediná na českém trhu. Speciál k šampionátu už spustila a chystá i televizní studio nazvané„I Dnes je hokej“.

„Jsme si vědomi toho, že mistrovství světa je pro české sportovní fanoušky největší událostí letošního roku, a proto jsme velmi rádi, že můžeme našim čtenářům přinést nejen pestré zpravodajství ve všech našich titulech, ale i v exkluzivním videoobsahu,“ řekl člen představenstva mediální skupiny Mafra Michal Hanák.

Studio bude mít premiéru vždy odpoledne, připomene zápasy z předchozího dne, shrne novinky z dopoledních tréninků a nabídne reportáže ze zákulisí turnaje. Prostor dostanou i čtenáři, kteří mohou oslovit hosty ve studiu prostřednictvím stránek iDnes.cz a na sociálních sítích, pro které vznikl hashtag #idnesjehokej.

„Pro šampionát na českém území připravujeme mnohem rozsáhlejší projekt. Kromě videoreportáží, které jsou tradičním doplňkem článků, chystáme i přímé přenosy ze studia, kde budeme společně s našimi experty a dalšími zajímavými hosty komentovat dění na MS v hokeji,“doplňuje Ondřej Tolar, šéfredaktor iDnes.cz.

Speciální přílohu k MS chystá portál pravidelně od roku 1999, letos monitoruje dění v ledových halách posedmnácté.

-mav-