Barrandov Muzika začíná 5. září, hraje česky a slovensky

pátek, 28. srpna 2015, 16:34 TV MediaGuru

Čtvrtý kanál skupiny Barrandov zahájí vysílání v sobotu 5. září od 10:00.

Společnost Barrandov Muzika spustí v 10:00 v sobotu 5. září 2015 televizní kanál Barrandov Muzika. Nová televizní stanice má být zaměřena na různé hudební žánry včetně lidové hudby. Šíření TV signálu je zajištěno prostřednictvím Českých Radiokomunikací regionální síť 8. Barrandov Muzika je zároveň součástí nabídky kabelové televize UPC, digitálního a satelitního vysílání Skylink a O2.

Barrandov Muzika se zaměří především na českou a slovenskou hudební produkci napříč jednotlivými hudebními styly. V průběhu celodenního vysílání zazní dechovka, country, nebo i šlágrová muzika. Mezi avizované pořady patří např. Písničky na přání, Chuť moře nebo Křížem krážem všemi zákoutími české a slovenské muziky.

Výběr pořadů stanice Barrandov Muzika

pořad popis
Muzikanti, hrajte! lidové písně z Čech, Moravy, Slezska i Slovenska
Chuť moře italské speciality spojené s muzikou
Staré zlaté časy moderuje Zoro Laurinc
Hrajeme na přání moderují Daniela Magálová a Noro Meszároš
Křížem krážem česká, slovenská a moravská muzika
Senziparáda hity stanice Barrandov Muzika
Volenka hitparáda lidových písní
Muzika party nejlepší světové evergreeny
Hrajeme na doborou noc
Hvězdná noc
Otto Weiter Show hudebně–zábavná show
Dechovka

Vysíláním stanice Barrandov Muzika se tak rozšíří televizní portfolio skupiny, které už nyní obsahuje hlavní televizní kanál TV Barrandov, filmový a seriálový Kino Barrandov a kombinovanou dokumentární a dětskou televizní stanici Barrandov Plus.

„Nová televizní stanice Barrandov Muzika se zaměří na žánrovou i lidovou hudbu prověřenou časem. Divákům přinese hudební produkci, která oslovuje nejen starší generaci, ale v novém aranžmá také mladší věkové skupiny,“ řekl jednatel společnosti Barrandov Muzika Jaromír Soukup.

Podrobný program Barrandov Muzika zde: Presskit_Barrandov_MUZIKA

-mav-