Nova dá MasterChef, chystá Modravu a nové seriály

středa, 26. srpna 2015, 15:18 TV MediaGuru

Reality show MasterChef má jít dvakrát týdně. Nova připravuje natáčení nových pořadů.

Především reality show MasterChef Česko a SuperStar avizuje televizní skupina Nova jako své hlavní novinky pro letošní podzimní vysílání. Svůj podzimní program představila ve středu na tiskové konferenci v ateliérech Hostivař, konkrétně ve studiu pro natáčení show MasterChef. Ostatní z pořadů pro podzim kopírují jarní vysílání, na které chce Nova na podzim navázat.

Nova na úvod podzimu zařadí i reality show Výměna manželek, staví dále na seriálech Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Ordinace půjde ve svých obvyklých časech (úterý, čtvrtek), show MasterChef v pondělí a ve středu. V pondělním vysílání se má později objevit i seriál Doktoři z Počátků. Část podzimního vysílání půjde ale MasterChef dvakrát týdně. Nedělní večery patří SuperStar.

Náhled programového vysílání TV Nova, podzim 2015

Program_podzim

Další posílení programu avizuje Nova pro další roky. „Připravujeme další úspěšné série Policie Modrava a volné pokračování kriminálního seriálu Expozitura. S produkcí počítáme také u tří úplně nových seriálů a dvou komediálních sérií,“ řekl generální ředitel Novy Christoph Mainusch. Volné pokračování Expozitury je připravováno pod názvem Atentát.

Nova konkrétně připravuje natáčení seriálu Na vodě, na kterém pracuje režisér Milan Cieslar. Zahrát si v něm mají Lukáš Langmajer, Tomáš Klus a Veronika Kubařová.

Foto z natáčení nového seriálu Na vodě, zdroj: TV Nova
Foto z natáčení nového seriálu Na vodě, zdroj: TV Nova

Celkem má Nova pracovat na třinácti nových projektech, představila novinářům programová ředitelka Alex Ruzek. Mezi pořady, které komerční jednička připravuje do vysílání v příštím roce, mají konkrétně být nová zábavní show, nová soutěžní show, nová kriminálka, dvě komediální série a už zmíněné pořady Policie Modrava 2, Expozitura: Atentát, Výměna manželek, rodinný seriál, hraný seriál, Ulice, Ordinace v růžové zahradě a dokureality.

Nove serialy

Televize už v úterý oznámila, že připravila novou identitu svých publicistických a společenských pořadů Víkend, Prásk!, Koření a Volejte Novu. Skupina navíc na začátku září spustí nový placený kanál Nova Sport 2.

Kompletní programová schémata všech kanálů skupiny Nova si můžete prohlédnout zde: programove schema_podzim 2015

-mav-