Prima a Nova začínají uvádět podzimní pořady

pondělí, 24. srpna 2015, 07:00 TV MediaGuru

Poslední srpnový týden se ve vysílání komerčních TV objeví pořady pro letošní podzim.

Poslední srpnový týden bude u největších komerčních televizí ve znamení uvádění některých nových či staronových pořadů. Svou největší novinku představí v tomto týdnu Prima, která ve středu 26. srpna odvysílá první díl seriálu Přístav. Proti seriálové novince půjde na Nově tuto středu jeden z dílů reality show Výměna manželek. Výměna manželek by ale měla ve vysílání Novy vyplnit středeční večery jen do půli září, kdy by ji měla vystřídat jiná reality show, kuchařská MasterChef.

Seriál Přístav bude Prima vysílat i v pondělí, první pondělní díl půjde do vysílání 31. srpna. Nova na následující tři pondělky plánuje české komedie – Babovřesky, Babovřesky II. a Dědictví aneb Kurva se neříká. Poté by se od poloviny září měla i v pondělí seriálu Přístav postavit show MasterChef.

V tomto týdnu se do vysílání vracejí i nové díly už známých pořadů: seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě (Nova), seriál Cesty domů (Prima), pořady Očima Josefa Klímy, Show Jana Krause a Ano, šéfe! (Prima).

Na konci týdne, v neděli 30. srpna, odstartuje pěvecká show SuperStar (Nova), proti které půjde první díl druhé řady seriálu Vinaři (Prima).

Na kompletní potvrzení podzimního televizního vysílání se ještě čeká. Televize Nova představí svůj celý podzimní program na tiskové konferenci v polovině tohoto týdne. První kanál České televize, který nejvýrazněji promlouvá do souboje komerčních televizí, začne představovat své podzimní pořady v týdnu od 31. srpna.

-mav-