Ulice a Ordinace se vrátí už v srpnu, pokračují i Počátky

úterý, 04. srpna 2015, 18:45 TV MediaGuru

Televize Nova vrátí na podzim do vysílání své tradiční pořady Ulice, Ordinace a Doktoři z Počátků.

Své tradiční seriálové opory nabídne televize Nova i v podzimním vysílání. V úterý večer oficiálně představila pokračování nových dílů seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z Počátků.

Ordinace v růžové zahradě 2 vstoupí na podzim do své jedenácté sezóny. Nově se mají v seriálu divákům představit Daniel Bambas či Jan Kačer. Nova seriál do vysílání tradičně zařadí v úterý a ve čtvrtek od 20:20. Poprvé se objeví v úterý 25. srpna.

Ve svých pravidelných časech bude pokračovat i denní seriál Ulice, který se vysílá každý všední den od 18:30. Rovněž Ulice vstoupí na podzim do své jedenácté sezóny. Ulice se ve vysílání znovu objeví už od 24. srpna. 

Na podzim pokračuje i seriál Doktoři z Počátků. Ten Nova na jaře vysílala dvakrát týdně, vždy v pondělí a ve středu. Poté, co v březnu zařadila reality show Výměna manželek, stáhla vysílání seriálu na jeden den v týdnu. Kdy jej nasadí do podzimního schématu, zatím není jasné.

Nejúspěšnější jarní seriál TV Nova Policie Modrava se naopak v podzimním vysílání neobjeví. Přestože Nova už oznámila natáčení nových dílů, druhá řada seriálu na podzim 2015 ještě připravena nebude.

Další podzimní novinky Nova oznámí na tiskové konferenci, která se uskuteční na konci srpna.

-mav-