Autobazar Monte Karlo zahájí na Stream.cz 5. října

středa, 30. září 2015, 11:14 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Stream.cz uvede nový sitcom s Petrem Čtvrtníčkem 5. října.

Na podzim uvede internetová televize Stream.cz nový sitcom s Petrem Čtvrtníčkem Autobazar Monte Karlo. První díl dvanáctidílného seriálu z prostředí provinčního autobazaru uvede v pondělí 5. října.

Novým seriálem navazuje Stream.cz na předchozí spolupráci se společností Negativ, s níž natočila politickou satiru Kancelář Blaník. Režie seriálu s díly se stopáží 5 až 8 minut se ujal Jan Prušinovský, vedle Čtvrtníčka si v něm zahraje Jaroslav Plesl, Lucie Polišenská, Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Robert Geisler. „Chtěli bychom, aby se sledovanost Autobazaru Monte Karlo pohybovala tam, kam jsme se dostali s Kanceláří Blaník,“ řekl šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř. 

Od 30. září se vrátí na Stream.cz také série Romana Vaňka Jídlo s. r. o., který se tentokrát zaměří na zákulisí výroby sladkostí, hořčice, kečupu a lahůdek. Spolu s novou sérií vyjde také stejnojmenná kuchařka, která využije rozšířenou realitu. Od 7. října poběží další série Dělníci smrti, které v rozmezí deseti dílů představí časoběrný pohled na umírání. Ve stejný den bude mít premiéru první díl seriál Bizarní Japonsko, který mapuje největší kuriozity země vycházejícího slunce. Od 7. října by měl Stream.cz odhalit ještě jednu, zatím blíže nespecifikovanou novinku.

V říjnu bude pokračovat pořad Praha vs. prachy, který zachycuje tuzemskou metropoli jako město organizovaného zločinu, místo taxikářů se nyní bude věnovat nelegálnímu byznysu směnáren. Každý pátek poběží pořad Gebrian vs. zahraničí, v němž se architekt Adam Gebrian podívá na stavby i za hranicemi České republiky.

Stream.cz dále rozvíjí svůj obsah pro děti, který je sledován zejména přes aplikace. Jejich meziroční nárůst dosahuje až 100 %. Vedle videoobsahu Stream.cz rozšiřuje také svou knižní edici, na podzim vydá knihy Chlapidárium, Restart 2016, Kritické momenty kosmonautiky, Pohádky nebo Kancelář Blaník. K dostání jsou většinou jen na Alza.cz.

-stk-