Blesk.cz zahajuje pravidelné rozhovory s premiérem

pondělí, 14. září 2015, 17:42 Internet & Mobil MediaGuru

Po prezidentovi přinese server Blesk.cz rozhovory i s předsedou české vlády.

Server Blesk.cz startuje v rámci svého zpravodajství Blesk Zprávy 24 hodin nový pořad s předsedou vlády Bohuslavem Sobotkou s názvem Ptám se, pane premiére. Blesk.cz tímto pořadem navazuje na hovory S prezidentem v Lánech, které na internetu nabízí od letošního roku.

První půlhodinový rozhovor s premiérem Sobotkou, vysílaný živě z newsroomu redakce Blesku, nabídne Blesk.cz v úterý 15. září od 9:15 hod. V plánu jsou čtyři přenosy do roka, vždy jeden po třech měsících. V případě závažného aktuálního tématu bude odvysílán vložený speciál. Pořadem provede moderátorka Klára Brunclíková.

„Je to pro nás velmi prestižní záležitost. První díl bude samozřejmě převážně věnovaný aktuálnímu tématu migrace a problému s uprchlíky,“ uvedl šéfredaktor Blesku Radek Lain.

Dotazy pro premiéra mohou přes facebookový účet pokládat i čtenáři. Po skončení pořadu budou na webu Blesk.cz zachyceny nejdůležitější fragmenty rozhovoru v podobě článků a videí a následně budou rozebírány s odborníky na konkrétní témata.

-mav-