CIF letos podesáté. Vystoupí Keen, Šafer či Motejlek

středa, 30. září 2015, 07:00 Internet & Mobil MediaGuru

Tradiční internetová konference Czech Internet Forum letos vstupuje do desátého ročníku.

Účastníky Czech Internet Fora (CIF) letos čeká program ve třech paralelně probíhajících programových blocích. Konference se uskuteční 21. října 2015. Kromě hlavního velkého sálu se bude přednášet v dalších dvou menších sálech zaměřených na marketingovou a digitální inspiraci, kde vystoupí nejenom tuzemští, ale i zahraniční odborníci. Program chce nabídnout nejdůležitější trendy, zkušenosti a příběhy, které určují aktuální vývoj českého online světa.

Hlavní zahraniční hvězdou letošního jubilejního ročníku bude jeden z  nejkontroverznějších kritiků nové doby Andrew Keen. Britsko-americký internetový podnikatel, spisovatel, moderátor a řečník napsal tři knihy (jeho třetí kniha Proč internet není odpověď vyšla letos v lednu) a v letošním roce byl zařazen mezi „100 Most Connected Meen“ časopisem GQ magazine.

Vystoupí také novináři Robert Čásenský, zakladatel magazínu Reportér, a Miroslav Motejlek, zakladatel serveru motejlek.com. Přiblíží svůj pohled na současnou situaci na mediálním trhu.

Budoucnost televize 2020

Kryštof Šafer, který v reklamě od 90. let řídil řadu globálních značek v mezinárodních agenturách v Čechách, Singapuru a Ukrajině a nyní jako producent tvoří obsah - filmy, divadla, výstavy, provede účastníky budoucností nejvlivnějšího média a jeho proměn.

Ján Simkanič povede rozhovor s Martinem Veselovským Danielou Drtinovou o založení internetové televize  DVTV. Odpovídat budou na to, jaká měli očekávání a jak se naplnila.

Digitální revoluce proměňuje marketing, reklamní trh i vztah se zákazníkem. Jak se s těmito změnami vyrovnávají strany klasického trojúhelníku médium x agentura x zadavatel? O tom bude diskutovat David Slížek, šéfredaktor serveru Lupa.cz, se zástupci společností českého mediálního trhu: Michalem Heisigem, obchodním ředitelem Seznam.cz a Martinem Pickem, Digital Trading Directorem Group M.

Další přednášky jsou připraveny například od zástupců společností: Annonce, Škoda Auto, Rémy Cointreau, Konektor, Economia, Denník N, HlídacíPes.org, Mafra, Click2stream, Wunderman, MindShare, Zonky, Harley Davidson Prague, Adform, Teta drogerie, FetView, Next Big, FutureCast, Flatbook, Netretail Holding Group a CPEx.

Kompletní program spolu s profily všech přednášejících naleznete na webových stránkách akce. Registrovat se můžete přes online formulář.

-mav-