ČT vrátí v lednu do vysílání pořad Pošta pro tebe

čtvrtek, 24. září 2015, 07:00 TV MediaGuru

Do vysílání ČT se v příštím roce vrátí pořad, který má pomáhat obnovit ztracené kontakty.

Další nové díly pořadu Pošta pro tebe připravuje Česká televize. Do vysílání tak plánuje vrátit pořad, ve kterém dává příležitost k setkání lidem, kteří z různých důvodů nejsou spolu v kontaktu. ČT ve svém vysílání aktuálně vyzývá zájemce o účast v tomto televizním pořadu.

Pošta pro tebe přitom zmizela z letošního jarního a podzimního vysílání České televize. Ve středečním prime-time, do kterého ČT Poštu pro tebe v roce 2014 umísťovala, dostaly na jaře 2015 přednost pořady Kousek nebe s Pavlem Křížem a Doktorka s Kateřinou Cajthamlovou.

V podzimní sezóně zaplňuje středeční prime-time na ČT1 repríza seriálu První republika. "Pošta pro tebe existuje od roku 2005 a stále má silnou diváckou základnu, která podstatu pořadu přijala a chce jej. To neznamená, že ČT nesleduje nové trendy a nezkouší jiné podobné formáty pro rozšíření pestrosti vysílání," uvedl směrem k pořadu Pošta pro tebe v loňském jarním rozhovoru pro MediaGuru.cz programový ředitel ČT Milan Fridrich.

Pošta pro tebe se má znovu objevit ve vysílání ČT od ledna roku 2016. Naposledy se vysílala v roce 2014. Průměrná sledovanost pořadu dosáhla v loňském roce téměř 600 tis. diváků starších 15 let při 15% podílu na sledovanosti.

-mav-