Óčko na podzim víc propojí TV vysílání, online a eventy

středa, 02. září 2015, 08:07 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Od pondělí 7. září nasadí TV Óčko podzimní pořady, angažuje i nové youtubery.

Hudební stanice Óčko spustí v pondělí 7. 9. podzimní programové schéma. Vrací se kontaktní pořad Mixxxer Show, zpravodajský servis Óčko News či talk-show Limuzína. Nově Óčko angažuje youtuberku Shopaholic Nicol či gamera Herdyna.

Óčko chce v podzimním programovém schématu navázat na zvýšenou letní sledovanost. „Stavíme na osvědčených formátech, kdy hudbu doplňují krátká videa a moderované playlisty,“ představil strategii šéfdramaturg Óčka Alexandr Guha.

Pokračovat budou pořady jako Limuzína s Mírou Hejdou, novinky z filmového světa Filmshot, hitparáda Óčko Chart, Bravo TV s Maťo Harichem či tanečně zaměřený Digital Love.

Premiéru na Óčku zažijí dva noví youtubeři. Konkrétně půjde o Shopaholic Nicol a její tipy, kam vyrazit ve vlogu Get Out! a let’s player Herdyn, který se představí v krátké gamer show Pařák zaměřené na PC hry. „Díky Óčku mohou youtubeři oslovit více diváků, získají podporu našich facebookových stránek a plánujeme i novou profi grafiku, která každý vlog zabalí do podoby stylového minipořadu. Upgradem projde i Dotykáč s populárním youtuberem Stejkem,“ popsal Guha.

Rozšíření se dočká i Drive, nemainstreamový pořad zaměřený na kytarovou scénu a lifestyle. Ve večerním vysílání ho doplní krátké bonusové a „bestof“ materiály s názvem Over Drive. Další novinkou bude pořad Zpátečka. Hodinový playlist nahlédne do historie Óčka, které v říjnu oslaví třináct let.

Podzimní programové schéma přinese i záznamy z projektu G2 Acoustic Stage, konkrétně Ondřeje Brzobohatého nebo Chinaski. Víkendové večery budou patřit živým vstupům z akcí Party Ride Live, které budou mít podobu tour s Benem Cristovao. Pokračování se dočká i filmová soutěž Artur probíhající se ve spolupráci s CSFD.cz.

„Celý podzim se ponese v ještě intenzivnějším propojování všech našich aktivit, od televizního vysílání, přes naše silné sociální sítě a online až po koncerty a klubové akce v produkci Óčko Promotion, “ říká šéfdramaturg Óčka.

Podrobný popis pořadů Óčka si můžete prohlédnout zde: Ocko_podzim 2015

-mav-