Partička míří pod názvem La Parta na TV Barrandov

úterý, 29. září 2015, 07:00 TV MediaGuru

Nové díly improvizační show má vysílat televize Barrandov od pondělí 12. října.

Od pondělí 12. října míří do vysílání TV Barrandov improvizační show Partička, ovšem pod novým názvem La Parta. Vysílat se má kolem 21:55, uvádí televize Barrandov v programových plánech. V pořadu se mají znovu objevit herci ve známém složení. „Gagy, které Vás rozesmějí, scénky, které Vás dostanou na kolena, písničky, jaké jste ještě neslyšeli. Legendární čtveřice Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela se vrací na televizní obrazovky," přibližuje v programu TV Barrandov.

TV Barrandov tak pondělním zařazením Partičky posílí večerní prime-time, který teď staví především na pořadu Pavla Zedníčka Kurňa, co to je? a na repríze seriálu Třicet případů majora Zemana. Ten však v pondělí 5. října odvysílá svůj závěrečný 30. díl, jeho místo tak může od 12. října zaujmout La Parta.

La Parta

Nepůjde navíc o jedinou novinku TV Barrandov v tomto týdnu. Od neděle 18. října zařazuje pravidelně do vysílání svůj nový seriál Bezdružice. Vysílat jej bude od 20:20. V seriálu hrají například Václav Vydra (ztvární hlavní postavu Karla Gottwalda), Alice Bendová, Josef Carda, Daniel Rous, Dáda Patrasová, Jana Boušková, Jozef Vajda, Mahulena Bočanová či Roman Skamene. Seriál má být sondou do problémů dnešní doby, kdy se k moci dostanou lidé, kteří vůbec nevědí, co mají dělat.

Pořad Partička dříve vysílala TV Prima. Na konci roku 2014 ale Prima potvrdila, že se rozhodla nenatáčet nové díly tohoto pořadu. Ve vysílání se pořad objevoval kolem 22:40. V roce 2014 se jeho průměrná sledovanost pohybovala na úrovni více než 260 tis. diváků při podílu 15 % (D15+) a 20 % (D15-54).

-mav-