Tolar povede digitální magazíny Economie

pátek, 09. října 2015, 10:50 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Po úpravách zpravodajských serverů se chce Economia zaměřit na rozvoj magazínů.

Vedení newsroomu vydavatelství Economia se od 12. října rozšiřuje o Ondřeje Tolara, který do konce srpna působil jako šéfredaktor serveru iDnes.cz. Na nově vytvořené pozici vedoucího manažera digitálních magazínů má být zodpovědný za audit současných projektů a jejich následný rozvoj, uvedla v pátek Economia.

„Čekám, že se nám společně s ním podaří oživit a rozvinout magazíny, jako jsou například Žena.cz, Vaření.cz či magazínový obsah Aktuálně.cz," uvedl ředitel redakcí Vladimír Piskáček. Tolar má být zodpovědný i za identifikaci nových tematických příležitostí na trhu a za rozvoj nových digitálních magazínů.

Ondřej Tolar pracuje v médiích od roku 2000. Po krátkém působení v deníku MF Dnes přešel do redakce iDnes.cz. Tam působil šest let na pozici zástupce šéfredaktora, ředitele redakce a v posledním roce byl šéfredaktorem tohoto zpravodajského serveru.

„V minulých měsících jsme se prioritně věnovali modernizaci a rozvoji našich zpravodajských serverů. Dalším logickým krokem pro následující období je také rozvoj magazínového obsahu,“ komentoval produktové plány generální ředitel společnosti a místopředseda představenstva Roman Latuske.

-mav-

Foto: Mafra