Barrandov mění Bezdružice, může mít Marešovu show

čtvrtek, 12. listopadu 2015, 07:47 TV MediaGuru

Původní seriál TV Barrandov mění vysílací čas, po čtyřech dílech se přesune na pátek.

Televize Barrandov přesune vysílání premiérových dílů svého nového seriálu Bezdružice z neděle na pátek. V pátečním programu pro 13. listopadu avizuje nový díl seriálu od 20:35. V nedělním čase (15. 11.) od 20:00, kdy dosud uváděla premiérové díly, se objeví repríza prvního dílu.

Seriál měl výborný start, první díl sledovalo téměř 0,5 milionu diváků starších 15 let (podíl 11 %). Sledovanost dalších dílů ale klesala, dosud naposledy vysílaný čtvrtý díl zhlédlo v neděli 8. listopadu necelých 180 tis. diváků při 4% podílu na sledovanosti.

Další změnou v programu TV Barrandov může být zařazení Noční show Leoše Mareše, která se dosud vysílala na TV Prima. Generální ředitel Primy Marek Singer serveru iDnes.cz sdělil, že podmínky, které platily na začátku spolupráce, chce dodavatel změnit. "Dohoda s dodavateli už neplatí, chtěli měnit finanční podmínky,“ řekl. Producentem pořadu je Pál Milkovics, ředitel společnosti CE Media, která provozuje vysílání Mňam TV, kde se Marešova show také vysílá.

Leoš Mareš na svém twitterovém účtu během středy oznámil, že show se přesune na TV Barrandov do času kolem 22:30. Vysílat by se měla od pondělí do čtvrtka, tedy stejně jako na TV Prima. Zde však běžela zhruba o hodinu později. TV Barrandov zatím nasazení Show Leoše Mareše nepotvrdila.

-mav-