TV Nova na jaře nasadí nový seriál Na vodě

úterý, 15. prosince 2015, 16:18 TV MediaGuru

Stěžejní seriály Novy doplní na jaře roku 2016 nový seriál Na vodě.

Seriály televize Nova se po vánočních svátcích vrátí na televizní obrazovky počátkem druhého lednového týdne roku 2016. Od pondělí 11. ledna zahájí novými díly podvečerní seriál Ulice. Následně v úterý 12. ledna se vrátí seriál Ordinace v růžové zahradě, od pondělí 18. ledna seriál Atentát. Ten se jako v případě posledních dílů objeví v čase od 20:20.

„Věřím, že pokračování seriálových hitů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které výrazně vstoupí do děje,“ uvedla Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Jednou z novinek pro jarní vysílání bude seriál Na vodě s Tomášem Klusem a Lukášem Langmajerem v hlavních rolích. Děj se odehrává v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Hlavním hrdinou je pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterého opustila jeho žena, přišel o práci i o domov a nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a začít znovu a s úsměvem na rtech.

Další připravované nové formáty chce TV Nova představit v průběhu jarní sezony.

Poslední čtyři díly pak čeká seriál Doktoři z Počátků. V pondělí 4. ledna nabídne Nova dva díly, seriál pak  nabídne o týden později závěrečné dva díly. Podle programové ředitelky se seriálové pilíře mají zásadně podílet na vysoké podzimní sledovanosti TV Nova.

Po vánočních prázdninách se vrátí i zpravodajské a publicistické pořady televize Nova: Střepiny od 3. ledna a Prásk! od 14. ledna. Volejte Novu bude v novém roce poprvé v sobotu 16. ledna a Koření se na obrazovkách objeví v sobotu 20. února. Magazín Televizních novin Víkend startuje po zimní přestávce 16. února.

-mav-