Prima zařazuje detektivní seriál V.I.P. vraždy

čtvrtek, 28. ledna 2016, 17:56 TV MediaGuru

Prima se pouští do žánru detektivního seriálu. Od 7. února zahajuje vysílání V.I.P. vražd.

Od 7. února zařazuje televize Prima do vysílání detektivní seriál V.I.P. vraždy. Ve vysílání se objeví jednou týdně, a to vždy v neděli. Celkem je připraveno 15 dílů nového seriálu. V programovém schématu Primy by se tak měla novinka objevovat zhruba do poloviny května.

Prima se novým seriálem pouští do žánru krimi, který v její původní seriálové tvorbě dosud nefiguroval. V současné seriálové tvorbě televize tak doplní Přístav (vysílaný dvakrát týdně) a Vinaře.

Seriál V.I.P. vraždy má být určen pro všechny diváky, kteří mají rádi detektivky, napětí, a zároveň lehkou nadsázku. Patnáct detektivních případů zavádí dvojici hlavních hrdinů – vyšetřovatele z oddělení vražd a spisovatelku detektivních románů – pátrat do prostředí V.I.P. prominentů. V hlavních rolích se představí Soňa Norisová a Patrik Děrgel. 

Stopáž jednoho dílu představuje 55 minut. Pod scénářem jsou podepsány Kateřina a Jitka Bártů, režiséry jsou Jaroslav Fuit, Biser Arichtev a Katarína Šulajová. Prima už zahájila mediální podporu nového seriálu.

Děj seriálu

Hlavními postavami seriálu jsou úspěšná spisovatelka krimi románů, Klaudie Wolfová, a vrchní komisař z oddělení vražd, detektiv Tomáš Beran. Zvídavá a energická Klaudie si u policie sbírá materiály na svou novou knihu a u toho se nesmírně ráda plete do vyšetřování v terénu, mluví do případů a nabízí své bláznivé teorie a nezvyklá řešení z pohledu spisovatelky. Na starost ji dostane nejmladší z týmu kriminalistů, Beran, který jen marně doufá, že se jí co nejdřív zbaví, protože má svých problémů dost a hrozí mu vyhazov. Ačkoli se ti dva neustále dohadují, mají před sebou svá soukromá tajemství a lezou si na nervy, tak i přes své rozdílné názory a povahy se skvěle doplňují a společnými silami vždy rozluští hádanku, kdo spáchal vraždu.

 Fotografie ze seriálu V.I.P. vraždy

VIP vrazdy_1

VIP vrazdy_2

VIP vrazdy_3

-mav-