Nova staví dvojblok seriálu Drazí sousedé

úterý, 29. března 2016, 08:17 TV MediaGuru

Nova upravila své schéma, i v dubnu počítá s dvěma díly seriálu Drazí sousedé v pondělním večeru.

Televize Nova přeskládala svůj pondělní večerní program a pro všechny následující dubnové týdny počítá s tím, že v pondělním prime-time postaví dva díly seriálu Drazí sousedé po sobě. Původně plánované nasazení do dvou dnů v týdnu (pondělí, středa) ustoupilo, když na středeční večery Nova zařadila obnovenou soutěž Chcete být milionářem?, aby čelila seriálu Ohnivý kuře na TV Prima.

Zařazení dvou dílů seriálu Drazí sousedé si Nova poprvé vyzkoušela uplynulé pondělí a stejný krok udělala i na pondělní velikonoční. Zatím se ukazuje, že z těchto dvou dílů je sledovanější díl druhý, který se vysílá od cca 21:30. Jeho průměrný podíl na sledovanosti se pohybuje kolem 20 % (15-54). Díl vysílaný od 20:20, který je v přímém střetu se seriálem Ohnivý kuře (Prima), má zatím nižší sledovanost než nový primácký seriál. Výsledky v pondělí 28.3. 2016 můžete číst zde.

Změna v pondělním programu Novy si vyžádá posunutí startu následujících pořadů o cca 50 minut. Ve večerním vysílání Novy následují seriály Mentalista a Kriminálka Miami.

-mav-