Nova připravuje další řadu Tvoje tvář má známý hlas

středa, 27. dubna 2016, 16:22 TV MediaGuru

Televize Nova zahájila přípravy druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Televize Nova zahájila přípravy druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas, kterou v současnosti vysílá každou sobotu večer. Nasadí ji do podzimního vysílání. Zatím pět odvysílaných epizod dosáhlo nadprůměrné sledovanosti, průměrná sledovanost je 1,3 mil. diváků starších 15 let. Poslední díl dokonce překonal hranici 1,8 mil. diváků starších 15 let (podíl 45 %). V cílové skupině 15-54 se vyšplhal na 55 %.

„Nyní jsme zahájili přípravy druhé řady a věřím, že na obrovský divácký úspěch navážeme,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Zábavná show Tvoje tvář má známý je licenčním pořadem v zahraničí známým pod názvem Your Face Sounds Familiar. Na Nově odstartovala v sobotu 26. března. Každý týden se osm soutěžících (Ivana Chýlková, Petr Rychlý, Adam Mišík, Iva Pazderková, Hana Holišová, Petr Vondráček, Anna Fialová a David Kraus) proměňuje za pomoci maskérů, kostymérů, stylistů a učitelů zpěvu, tance a herectví v osobnosti světové i české populární hudby. Jejich výkony hodnotí čtyřčlenná porota ve složení Jakub Kohák, Janek Ledecký a Jitka Čvančarová. Čtvrtým porotcem bude v každém díle jiná hostující osobnost. Moderátorem pořadu je herec Ondřej Sokol.

-stk-