RF Hobby zahájí další společenský časopis

pondělí, 18. dubna 2016, 17:38 Tisk MediaGuru

Nový měsíčník nazvaný Staré dobré časy míří především na čtenářky starší 40 let.

Měsíčník Staré dobré časy začne od 2. května 2016 vydávat společnost RF Hobby. Půjde tak o další společenský titul v portfoliu RF Hobby, kterým míří převážně proti titulům vydavatelství Bauer Media.

Měsíčník Staré dobré časy se zaměří na příběhy slavných osobností, má být určen čtenářům, kteří rádi vzpomínají na legendy uplynulých desetiletí. Přinášet má příběhy ze soukromí českých i zahraničních hereckých a pěveckých legend nedávné minulosti. Nabízet chce pohled na jejich kariéru i osobní život, nemají chybět ani rubriky jako křížovky, recepty a tipy pro zdravý životní styl. Primárně cílí na čtenářky starší 40 let. Prodejní cena časopisu je 14,90 Kč, rozsah 40 stran. Tištěný náklad má představovat 170 tisíc výtisků.

RF Hobby tak pokračuje v uvádění nových titulů v segmentu společenských časopisů, určených především ženskému publiku. Loni na podzim vydavatelství začalo vydávat týdeník Můj kousek štěstí, o rok dříve to byly týdeníky Můj čas na kafíčko a ještě před tím Moje šťastná hvězda. Nový měsíčník Staré dobré časy je právě propojen se značkou Můj čas na kafíčko, vychází jako speciál tohoto titulu.

-mav-