Barrandov rozšíří blok zpráv, moderuje i Tittelbach

pondělí, 27. června 2016, 20:16 TV MediaGuru

Barrandov na léto nasadí nové pořady do zpravodajského bloku, nabídne i nový pořad o vaření.

Televize Barrandov rozšíří od pondělí 4. července svůj zpravodajský blok o nové pořady. Stávající blok od 18:30 do 20:20, který v současnosti tvoří hlavní zpravodajská relace Naše zprávy a pořad Exploziv, doplní nové formáty Exploziv krimi (zločiny) s Václavem Tittelbachem a Petrem Převrátilem. Tittelbach se tak vrací na TV Barrandov, kde měl před dvěma lety moderovat pořad Týden v ringu, ale nakonec musel z televize odejít. Součástí nově sestaveného bloku je i pořad Paparazzi (celebrity) s Lucií Šprinclovou a Nejlepší počasí v podání moderátorů Michaely Dolinové, Štěpánky Duchkové a Alexandera Hemaly (na TV Barrandov moderoval pořad Dobrý večer, Česko!). Délka tohoto bloku bude stejná jako dosud, čas vyhrazený pro Exploziv se ale rozdělí mezi další pořady. Nová skladba zpravodajského bloku tak bude vypadat následovně.

začátek konec pořad
18:30 18:55 Naše zprávy
18:55 19:20 Exploziv krimi
19:20 19:55 Exploziv
19:55 20:05 Nejlepší počasí
20:05 20:15 Nejlepší horoskopy
Loga nových pořadů, zdroj: TV Barrandov
Loga nových pořadů, zdroj: TV Barrandov

Od 5. července přinese TV Barrandov také novou zábavnou show o vaření Kolotoč v kuchyni, kterou bude vysílat každé úterý a čtvrtek od 20:15. Pořadem provede herec Radek Kuchař.

Vizuál nového pořadu Kolotoč v kuchyni, zdroj: TV Barrandov
Vizuál nového pořadu Kolotoč v kuchyni, zdroj: TV Barrandov

Televize také divákům nabídne pilotní díl svého původního dramatického seriálu z prostředí psychiatrie Doktorka Kellerová, v hlavní roli s Kateřinou Brožovou a v režii Alberta Vlka. Pilot odvysílá v pátek 15. července. 

Ze seriálu Dr. Kellerová, foto: TV Barrandov
Ze seriálu Dr. Kellerová, foto: TV Barrandov

V letním programovém schématu byly zachovány formáty Exkluziv Kateřiny Brožové (sobota), Kurňa, co to je? s Pavlem Zedníčkem (pondělí) nebo hudebně-zábavná show To byl váš rok s Michalem Davidem a dvojicí Miloš Pokorný a Roman Ondráček (sobota).

Podvečerní vysílání bude nadále patřit seriálu Soudkyně Barbara. Objeví se také odpolední pořad Česká tajenka (moderátor Vlasta Korec) či premiérové díly zahraničních seriálů Pomsta nebo láska a také Julie a Nikolas. Od 17. července pak Barrandov nabídne mysteriózní seriál Věřte, nevěřte. 

-mav-