KFC rozšiřuje služby, v ČR zavádí rozvážku

středa, 01. června 2016, 09:32 Aktuality, Marketing MediaGuru

KFC rozšiřuje své služby zákazníkům a od 1. června spouští vlastní rozvážkový servis KFC Rozvoz. Nejprve v prvních pěti oblastech v Praze, následující týden se rozšíří o dalších šest lokalit. Na podzim bude rozvážka spuštěna také v dalších městech České republiky. Do konce roku ji bude nabízet celkem 25 restaurací.

„Vlastní rozvážku KFC specialit jsme se rozhodli zavést, abychom zákazníkům usnadnili dostupnost našich produktů a nabídli něco navíc,“ říká Libor Hubík, market director KFC CZ.

V první fázi se do nové služby zapojí KFC restaurace Prague Gate, Kačerov, Budějovická, Evropská a Harfa, k nimž se po necelém týdnu připojí Flora, Globus Zličín, Letňany, Průhonice, Černý most a Butovice. Rozvážku bude zajišťovat 27 obrandovaných automobilů Škoda Citigo, které pokryjí oblast do osmi minut dojezdu od jednotlivých restaurací.

KFC_Rozvoz_2

KFC_Rozvoz_7

Nabídka pokrmů určených k rozvážce se mírně liší od menu dostupného v restauracích. Službu lze objednat na stránce www.kfcrozvoz.cz nebo na telefonním čísle 277 000 000. D. Minimální hodnota objednávky startuje na 200 Kč. KFC rozvoz bude k dispozici každý den od 11–21 hod.

-stk-