„Na penězích záleží,“ říká v lokální kampani Sberbank

úterý, 23. srpna 2016, 09:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sberbank komunikuje od 22. srpna novou nadlinkovou kampaní s claimem „Na penězích záleží“. Jedná se o první kampaň, kterou česká pobočka banky vytváří pod vedením Alžběty Kellersteinové lokálnímu trhu na míru. Česká republika je také první zemí v regionu CEE, která se cestou vlastní kreativní platformy vydala.

Kampaň, jež je k vidění především v televizi, na internetu a na pobočkách, staví na známých pravdách o penězích, u nichž však společenské konvence velí se veřejně vyjadřovat spíše zdrženlivě. Jako první z bankovních produktů představuje Fér půjčku. „Zvykli jsme si říkat, že o peníze vlastně v životě nejde, ale opak je pravdou – na penězích zatraceně záleží,“ vysvětluje Richard Kolbe z kreativní agentury Leo Burnett, jež je pod kampaní podepsána.

V televizi je kromě půlminutového spotu nasazena také jeho kratší varianta a sponzorský vzkaz. Kampaň byla natáčena v prostředí Velké Ameriky. Režie se ujal Tomáš Řehořek. Fotografie vytvořila Alžběta Jungrová. Produkci zajistila společnost Armada Films.

-stk-