Ohnivý kuře se vrací, startuje MasterChef

pátek, 19. srpna 2016, 10:40 TV MediaGuru

Podzimní schémata startují už o víkendu, narazí na sebe Ohnivý kuře a MasterChef.

Televize Prima vrátí po víkendu premiérové díly svého úspěšného seriálu Ohnivý kuře. Poprvé se tak po prázdninové pauze představí v pondělí 22. srpna od 20:15. Stejně jako na jaře se seriál bude vysílat dvakrát týdně v pondělí a ve středu. V hlavních rolích se opět představí Jakub Prachař a Jan Dolanský.

Ještě o den dříve, v neděli 21. srpna, odstartují na obrazovkách televize Nova premiérové díly reality show MasterChef. Mimořádně se sice představí v nedělním večeru, pravidelně ale Nova pořad nabídne rovněž v pondělním a středečním prime-time, a to hned od pondělí 22. srpna.

Marek Fichtner, Marek Raditsch, Miroslav Kalina v pořadu MasterChef, foto: TV Nova
Marek Fichtner, Marek Raditsch, Miroslav Kalina v pořadu MasterChef, foto: TV Nova

Na obrazovkách obou hlavních komerčních rivalů se tak od pondělí 22. srpna střetnou první pořady, které televize postavily pro letošní podzimní vysílání. V týdnu od 22. srpna se vrací také podvečerní seriál Novy Ulice. Na konci týdne pak odstartuje hlavní novinka Primy – seriál Mordparta (neděle 28.8.). 

Další novinky komerčních vysílatelů se pak ve vysílání objeví v týdnu od 29. srpna. Ordinace v růžové zahradě 2 se po prázdninové pauze vrací od úterý 30. srpna. Prima proti silnému seriálu nabídne tradiční seriál Chalupáři, a to rovněž od 30. srpna. Na konci tohoto týdne zahájí dvě velké reality show – od soboty 3. září Pevnost Boyard (Prima) a od neděle 4. září druhá řada Tvoje tvář má známý hlas (Nova).

Na konci příštího týdne se představí také jedna z hlavních novinek České televize, a to druhá řada seriálu Doktor Martin (neděle 28.8.). O den později (pondělí 29.8.) odstartuje detektivní Rapl a od pátku 2. září historická sága Já, Mattoni.

O nasazení pořadů v rámci vysílacího týdně můžete číst více zde.

-mav-