Joj Family měla za první celý den vysílání podíl 0,4%

středa, 07. září 2016, 11:40 TV MediaGuru

Své vysílání zahájila v pondělí slovenská stanice pro české diváky Joj Family.

První celý den vysílání nové televize Joj Family si v divácké skupině starší 15 let připsal v úterý 6. září celodenní podíl ve výši 0,4 %. Joj Family, která českým divákům nabízí pořady slovenské TV Joj, zahájila své vysílání v pondělí 5. září odpoledne. Vyplývá to z dat elektronického měření sledovanosti ATO - Nielsen Admosphere.

Zatím nejsledovanějším pořadem bylo úterní ranní vysílání pořadu Soudní síň, který v divácké skupině 15+ překročil 3% podíl na sledovanosti. Start pořadu Česko Slovensko má talent zaznamenal v pondělí večer podíl ve výši 0,2 %.

Joj Family vysílá ve čtvrtém multiplexu společnosti Czech Digital Broadcasting (SD rozlišení), v síti operátora UPC (v HD rozlišení). Do své nabídky kanál zařazují i Skylink, O2, Nej TV, Smart Comp, Telly a postupně i další satelitní, kabeloví a IPTV operátoři. Reklamním zástupcem je společnost Atmedia.

Joj Group je druhým největším komerčním hráčem na slovenském televizním trhu. Do jejího portfolia patří TV stanice Joj, Plus, Wau, RiK, Ťuki TV, Joj Cinema a nejnověji i Joj Family.

-mav-