Do Mitonu přišli i Řezáč, Zetek, Winklerová a Zelinka

středa, 19. října 2016, 14:05 Aktuality, Lidé MediaGuru

Investiční skupina Miton rozšířila své vedení. Vedle šesti dosavadních partnerů Mitonu je v něm od října také pět profesionálů z různých oborů. Spolu s nově jmenovaným CEO Mitonu Davidem Špinarem do skupiny nastupují také Martin Řezáč, Tomáš Zetek, Lucie Winklerová a Michael Zelinka. Cílem nově vytvořeného centrálního Miton týmu je rychleji rozvíjet stávající i nové portfolio skupiny a podpořit její mezinárodní expanzi.                       

Stávajícími partnery Mitonu jsou Michal Jirák, Tomáš Matějček, Ondřej Raška, Milan Zemánek, Tomáš Hodboď a Václav Štrupl.

Jak už jsme informovali, David Špinar zaujme pozici CEO, přichází z české pobočky Googlu, kde byl přes dva roky.

David Špinar
David Špinar

Martin Řezáč byl jmenován na pozici CFO (Chief financial officer), přichází z investiční společnosti BM Management, kde působil jako business performance director.

Martin Řezáč
Martin Řezáč

Tomáš Zetek přišel na pozici Investment Manager, a to z oddělení Moneta Money Bank, předtím řadu let působil v marketingových a produktových odděleních telekomunikačních operátorů.

Tomáš Zetek
Tomáš Zetek

Lucie Winklerová zaujme post Head of People Development, přichází ze společnosti LMC, předtím řídila v online agentuře H1.cz tým account managerů.

Lucie Winklerová
Lucie Winklerová

Michael Zelinka působí na pozici Senior Business Analyst, dosud pracoval v dublinské pobočky Googlu, kde působil jako account manager pro klíčové inzerenty.

Michael Zelinka
Michael Zelinka

Aspoň jednu ze služeb, které Miton za uplynulých téměř 16 let spustil nebo spoluvlastní, každý měsíc využívá sedm z deseti Čechů, kteří jsou na internetu. Do portfolia této investiční skupiny patří například Slevomat.cz, Bonami.cz, Glami.cz, Rohlik.cz, Restu.cz, Skrz.cz, Biano.cz, Lavito.cz, GoOut.cz, Startupjobs.cz, Twisto.cz a řada zahraničních sester těchto značek například v Německu, Polsku, Francii, Španělsku, Itálii nebo na Slovensku. Mezi nejznámější již prodané projekty Mitonu patří Heureka.cz nebo Damejidlo.cz.

-mav-