Schweppes v aktivaci sází na mobilní bar s bublinkami

středa, 09. listopadu 2016, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka perlivých nápojů Schweppes zahájila aktivační kampaň, v níž sází na mobilní pop-up bar. Poprvé jej představila na přehlídce mladých designérů Czech Design Week v Kafkově domě na Náměstí Franze Kafky na Praze 1. Ještě do konce roku bude k vidění na akcích jako Štrůdl, Křišťálová lupa či Pecha Kucha. Aktivační kampaň podpoří online komunikace. 

Na tvorbě Schweppes The Bar se podíleli lidé z různých oborů: architekt Juraj Calaj, barman Milan Zaleš, muzikant Jonáš Ledecký, umělkyně Léna Brauner a světelný designér Petr Pufler. Bar staví na kombinaci žluté a černé a pracuje s rozdělením na pomalejší a rychlejší prostor, přičemž dělítko tvoří paraván symbolizující bublinky. „Důrazem na bublinky odkazujeme k Johannu Jacobu Schweppovi, který jako první vyvinul proces výroby sycené minerální vody,“ popisuje Gabriela Římanová, brand manager značky Schweppes ze společnosti Karlovarské minerální vody.

sb05_www-klapper-cz

sb04_www-klapper-cz

 

 

„Pomocí Schweppes The Baru chceme definovat a zrealizovat bar hodný současnosti. Místo, které bude mít styl a úroveň. Místo, které je hodné odkazu značky Schweppes,“ říká Martina Kafková, majitelka aktivační agentury M-ocean, která aktivaci pro značku zajišťuje.

-stk-