Barrandov Muzika se mění na Family, patří Soukupovi

úterý, 27. prosince 2016, 11:14 Aktuality, TV MediaGuru

Hudební kanál Barrandov Muzika z portfolia televizní skupiny Barrandov se přejmenuje na Barrandov Family. Pod tímto názvem začne vysílat od 1. ledna 2017. Program by měl oslovit širší cílovou skupinu než stávající Barrandov Muzika. Přibližně polovinu obsahu má tvořit vlastní tvorba skupiny Barrandov.

„Obecně lze říci, že se hudebním televizním stanicím orientovaným na konzervativní diváky moc nedaří. Barrandov Muzika měla sice nadějný start, ale v současné době již neplní naše očekávání. Navíc zatímco Kino Barrandov a Barrandov Plus od svého vzniku kontinuálně zvyšují svůj podíl sledovanosti na trhu, tak Barrandov Muzika se od července letošního roku pohybuje pod hranicí 0,2 %,“ zdůvodnil generální ředitel skupiny Barrandov Jaromír Soukup. Od Barrandov Family skupina údajně očekává lepší výsledky.

Barrandov Muzika skončí se stávajícím názvem a vysílacím schématem koncem prosince. Souběžně s tím dojde i k proměně vlastnické struktury této stanice. Z pozice společníka odejde Peter Nuňéz, který převede svůj podíl v této společnosti na majitele skupiny Barrandov Jaromíra Soukupa.

barrandov-family

-mav-