Nova zahájí Robinsonův ostrov od 16. ledna

pondělí, 19. prosince 2016, 13:23 TV MediaGuru

Nova potvrzuje uvedení další programové novinky, show Robinsonův ostrov zahájí 16. ledna.

Televize Nova potvrdila, že "nejdrsnější reality show ve své historii", pořad Robinsonův ostrov, uvede na televizní obrazovky hned od ledna 2016. Poprvé se divákům představí v pondělí 16. ledna od 21:30. Vysílat se pak bude dvakrát týdně v pondělí a ve středu.

Televize Nova natáčela show v jihovýchodní Asii, v prostředí exotických Filipín, na poloostrově Caramoan a celé řadě přilehlých ostrovů. Z téměř čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno osmnáct Čechů, které čeká boj o přežití na izolovaném filipínském ostrově. Vítěz vyhraje 2,5 mil. Kč. „Je to největší, nejpopulárnější a nejúspěšnější show na světě,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Show provede sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný. Pořad je připravován na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions.

Robinsonův ostrov je tak druhou potvrzenou novinkou v lednovém vysílání Novy. Od ledna Nova zahájí rovněž vysílání nového detektivního seriálu Specialisté. Pro dobrodružnou reality show už představila promo spoty.

-mav-