Stream.cz natáčí pátou řadu seriálu Kancelář Blaník

úterý, 13. prosince 2016, 19:16 Internet & Mobil MediaGuru

Ve spolupráci se společností Negativ vzniká nová řada politické satiry.

První klapka nové řady seriálu Kancelář Blaník padla v úterý 13. prosince. Pod režijním vedením Marka Najbrta se po tři čtvrtě roce znovu sešli Marek Daniel coby lobbista Tonda, jeho asistent Žížala v podání Michala Daleckého i sekretářka Lenka, kterou hraje Halka Třešňáková. V pořadí pátá série politické satiry, která vzniká v koprodukci internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ, bude mít 14 dílů a odstartuje předposlední den letošního roku. Jednotlivé epizody budou ke zhlédnutí v pátečních předpremiérách na Facebooku, od soboty pak kdykoli na internetové televizi Stream.cz.

„Vracíme se v nové sezóně v již tradičním konceptu. Nepřidáváme postavy, ani neměníme prostředí. Jednoduše se popáté budeme snažit, aby seriál Kancelář Blaník byl opět tou břitkou a především aktuální politickou satirou, kterou najdete jen u nás na Stream.cz,“ uvedl šéfproducent internetové televize Lukáš Záhoř.

Seriál Kancelář Blaník lze přehrát kdekoli a kdykoli (i offline) také prostřednictvím aplikace Stream.cz v mobilech, tabletech, Smart TV značek Samsung a LG nebo v chytrých televizích s podporou technologie HbbTV.

-mav-